Lingerieshop

De basis onder een perfecte look.

Shop alle producten

Draag wat je wilt

In je comfortzone

Mode reflecteert wie je bent, het is leuk en laat een stukje persoonlijkheid zien. Tegenwoordig is lingerie een onderdeel van je gehele outfit en niet iets wat er onder verstopt zit. Er zijn dan ook meer trends op dit gebied dan ooit tevoren. Ontdek hier een selectie van mijn favorieten van het moment.

HELENA BADER

Inkoper lingerie

Vind je nieuwe favorieten

De mooiste ondermode voor elk lichaam

Je zelfverzekerdheid krijgt een boost met mooie lingerie. Ga ook maar na: de term lingerie klinkt toch een stuk aantrekkelijker en spannender dan ondergoed. Wat het verschil is? Ondergoed is vooral praktisch en lingerie is, naast praktisch, ook erg mooi. Dankzij de schoonheidsprijs die deze ondermode verdient, voel je jezelf op en top vrouw en krijgt je zelfverzekerdheid een boost.

Lingerie: het geheim wat onder de outfit van elke vrouw schuilt

Maar hoe weet je nu welke beha of welk broekje het beste bij jouw lichaam past? Dat is een kwestie van uitproberen en ondervinden met behulp van een aantal handige tips. Denk bij het uitzieken van de juiste lingerie aan je bovenkleding.

Denk ook aan hetgeen wat je er bovenop draagt

Draag je kleding waarbij je beha vaak zichtbaar is? Dan is het van belang dat je items uitzoekt die passen bij je kleding en extra decoratief zijn. Denk bijvoorbeeld aan kant, met glanzende steentjes of een opvallende kleur. Niks sexyer dan een bh-bandje die er bovenuit piept wanneer je shirt nonchalant afzakt.

Vraag ook eens naar de mening van je partner ;-)!

Wanneer je juist bedekkende kleding draagt, is het idee van sexy underwear die je eronder draagt ook erg verleidelijk. Gladde, simpele beha's en broekjes kunnen ook heel mooi zijn en zijn extra veelzijdig, want hiermee zit je altijd goed. Probeer diverse broekjes uit zoals een string, hipster, cheekster, boxer of slip om te ontdekken wat bij jouw stijl past. En vraag ook eens de mening van je partner of date, want het wordt extra leuk wanneer zij het ook mooi vinden!

Verberg

Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.