accountaccountbagbagzalando logomenu

Zalando lanceert "Topshop at Zalando" campagne

Persbericht

Of je nu in Grong-grang of in Snav-in-a-gen woont, online fashion shop Zalando bezorgt TOPSHOP waar je ook bent. Zondag 19 april lanceert Zalando de TOPSHOP at Zalando-campagne met in de hoofdrol supermodel Cara Delevingne. De campagne is geregisseerd door Gordon von Steiner (Steven Meisel) en gestyled door TOPSHOP’s creative director Kate Phelan.


Berlijn, 16 april 2015. Van Clermont-Ferrand tot Korschenbroich, waar je ook bent; Zalando brengt TOPSHOP naar je toe. Cara toont in de campagne de nieuwste trends zoals de overall, 70s flared jeans, de little black dress en het suède fringe jasje. Het stijlicoon roept alle Europese modeliefhebbers op een grappige manier op om zich klaar te maken voor de nieuwste trends.


"Cara voelt zich zelfverzekerd in haar kledingstijl, dat zowel speelsheid als elegantie uitstraalt. Door haar bijzonder vrije karakter mixt ze casual & chic zonder moeite", zegt Kate Phelan, Creative Director TOPSHOP.


Cara struikelt over haar woorden, terwijl ze de verschillende steden waar Zalando TOPSHOP levert, probeert uit te spreken. Er zijn meerdere versies van deze campagne opgenomen, specifiek gericht op ieder land. De algemene Europese versie loopt over in een korte videoclip. De campagne wordt ondersteund door behind the scenes materiaal van de shoot in Los Angeles.


"TOPSHOP is, voor zowel Zalando als voor onze 15 miljoen actieve klanten in Europa, een inspirerend partnermerk dat voorloopt in de fashion wereld. Deze samenwerkingscampagne heeft een vernieuwende en gedurfde insteek en sluit daardoor heel goed aan bij de fashion forward ontwikkeling van Zalando" aldus Carsten Hendrich, VP Brand Marketing Zalando


De TOPSHOP at Zalando-campagne is de opvolger van de onlangs gelanceerde ‘Are You Ready?’ campagne, waarin o.a. topmodel Arizona Muse te zien is. Beide Tv-commercials zijn geregisseerd door Gordon von Steiner. De set locatie is een witte abstracte doos en dient als metafoor voor Zalando’s pakketjes, die een breed aanbod aan fashion bieden met gratis verzending en retour. Aanstaande zondag gaat de campagne, zowel online als offline, wereldwijd live. Te zien op onder meer: www.zalando.nl, Facebook, YouTube, Twitter, Instagram, Google+ en in verschillende printtitels.


#topshopxzalando #whereveryouare


Bekijk Cara hier