accountaccountbagbagzalando logomenu

Zalando gaat mobiel tijdens "10 Days Downtown"

Persbericht

Berlijn, 18 juni 2015 - Voor de derde keer op rij is Zalando hoofdsponsor van het consumentenprogramma van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Van 3 tot en met 12 juli worden er dagelijks fashion activiteiten georganiseerd voor het grote publiek. Ook dit seizoen is Zalando weer gedurende tien dagen offline aanwezig in Amsterdam. Niet op een vaste locatie zoals tijdens de vorige editie maar met een rondreizend Zalando Fashion House. Tijdens Zalando presents 10 Days Downtown zal op verschillende locaties in de stad het Zalando Mobile Fashion House de fashion afficionado voorzien van de nodige mode inspiratie.


Naast dat de consument zich in het Zalando Mobile Fashion House kan laten inspireren door de bij Zalando verkrijgbare collecties is het ook dé plek om je fashion ready te maken. Geniet van een hair of make-up touch-up en win fashion advies in via de Zalando app. Na deze snelle fashion fix ben je helemaal klaar om jouw fashion statement ten toon te stellen aan de buitenwereld. Get Ready to Shine


Bovenop het Mobile Fashion House bevindt zich een heerlijk dakterras, dé plek om te genieten van een verfrissend drankje, voor- of na afloop van je bezoek aan de overige Zalando presents 10 Days Downtown activiteiten. Het Zalando Mobile Fashion House opent haar deuren bij het Westergasterrein vanaf vrijdag 3 juli tot en met donderdag 9 juli van 12:00 tot 20:00. Vanaf vrijdag 10 juli verplaatst het Mobile Fashion House zich naar de andere Downtown activiteiten en zal het op vrijdag 10 juli en zaterdag 11 juli te vinden zijn bij Roest en op zondag 12 juli bij Pllek.


A FASHION JOURNEY, POWERED BY ZALANDO


Donderdag 9 juli, de openingsavond van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, staat Zalando met het Mobile Fashion House op het Stenen Pleintje, gelegen op een steenworp afstand van de officiële FashionWeek locatie. Zalando brengt de consument zodoende nog dichterbij het catwalk spektakel.


Zyanya Keizer, die vrijdag 10 juli showt tijdens MBFWA, neemt je mee in haar fashion journey. Aan de hand van haar schetsen, eerder werk en ook al een sneak peek van haar nieuwste collectie, kom je alles te weten over hoe het designproces verloopt van de tekentafel tot het uiteindelijk werk, de haute couture. Laat je verrassen en reis van 16:00 uur tot 18:00 uur mee met de enorm getalenteerde Zyanya Keizer.


Donna Darthuizen, Country Cluster Manager Benelux van Zalando, kijkt wederom ontzettend uit naar de komende editie van Zalando presents 10 Days Downtown: “We proberen met Zalando de consument ieder seizoen opnieuw te inspireren. Via ons Mobile Fashion House komen we nog dichterbij de verschillende Downtown activiteiten. Zo zijn we in staat om naast de mooiste collecties van onze uiteenlopende modemerken, ook onze technische ontwikkelingen, zoals de Zalando app, te tonen aan het grote publiek. Het Zalando presents 10 Days Downtown programma ziet er weer indrukwekkend uit met prachtige locaties als Vondel CS, Floor 17 en EYE. Nederland heeft fashion binnen handbereik!”


LIVESTREAM FASHION CATWALK


Naast het Mobile Fashion House maakt Zalando het opnieuw voor iedereen mogelijk om via de geleverde livestream, alle catwalkshows van het MBFWA programma thuis of op locatie op de voet te volgen.


#ZALANDODOWNTOWN