accountaccountbagbagzalando logomenu

Zalando Fashion House tijdens Fashionweek

Persbericht

• Zalando voor de tweede keer sponsor consumentenprogramma 10 Days Downtown.

• Zalando Fashion House opent deuren op Haarlemmerdijk 41 van 17 januari tot en met 26 januari 2015.

• Zalando geeft Nederlandse fashionistas front row seat tijdens FashionWeek shows in Zalando Fashion House door middel van livestream.

• Verkoop speciaal item in samenwerking met designer Ilja Visser en haar merk Ready to fish by ILJA in Zalando Fashion House.


Amsterdam, 6 januari 2015 - Op 17 januari 2015 opent Zalando het Zalando Fashion House op Haarlemmerdijk nummer 41. Op de looproute naar de officiële Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam locatie zal er een inspirerende plek komen voor alle modeliefhebbers. Het is een uitstekende plek om het consumentenprogramma Zalando Presents 10 Days Downtown en het officiële catwalk programma nog meer aan elkaar te koppelen.


In het Fashion House kunnen bezoekers meer informatie ontvangen over het consumentenprogramma Zalando presents 10 Days Downtown, bijkletsen in het fashion café (in samenwerking met Lavazza) en kunnen ze de meest populaire modemerken ontdekken die via Zalando.nl verkrijgbaar zijn. Iedere dag zal een ander merk uitgelicht worden op de locatie, van Topshop tot American Apparel en van River Island tot onze favoriete merken van Nederlandse bodem.

Om de consument nog meer bij het modespektakel te betrekken maakt Zalando het mogelijk via een livestream de fashion shows direct te volgen. In het Zalando Fashion House kunnen modeliefhebbers alle shows live volgen via een videoscherm in het fashion café.


Vanaf 17 januari zal Zalando ook voor het eerst een item offline verkopen in Nederland. Zalando heeft de handen ineengeslagen met designer Ilja Visser van Ready to fish. Het item dat exclusief te koop is in het Zalando Fashion House heeft een print van de nieuwste collectie van Ready to fish by ILJA. Het is voor de mode liefhebber de ideale kans om een item van dit merk te kopen voor een vriendschappelijke prijs van €5 en meteen met de nieuwste print uit de collectie rond te lopen.


Het Fashion House is geopend vanaf 17 januari tot en met 26 januari 2015. Openingstijden zijn dagelijks om 12:00. Sluitingstijd kan variëren van 18:00 tot later en is afhankelijk van het catwalk programma.


Voor het complete programma kijk op: www.zalando.nl/zalando-presents-10-days-downtown/ .