Frank Wright schoenen worden al geproduceerd sinds het jaar 1895. Oorspronkelijk maakte dit merk laarzen voor politiemannen te paard. Vanaf halverwege vorige eeuw is Frank Wright gaan ontwikkelen en innoveren. Vanaf die tijd produceert dit merk modieuze schoenen met accenten die aansluiten bij laatste modetrends. Deze trendy accenten worden gemixt met de klassieke look van vroeger, waardoor Frank Wright schoenen een eigen identiteit hebben. Frank Wright schoenen worden nu nog steeds gefabriceerd met dezelfde klassieke en kwalitatief hoogstaande materialen van echt leder en suède, zoals die vroeger nodig waren voor de stevige laarzen van de politie te paard. De stijl van de Frank Wright schoenen is casual te noemen, maar zit tegen het klassieke segment aan. Daarmee zijn deze schoenen goed te combineren met zowel hippe jeans als een nette pantalon. Van het merk Frank Wright schoenen kun je ieder seizoen weer nieuwe ontwerpen verwachten, zodat er altijd modellen zijn die bij je laatste outfit passen!

Frank Wright: stylish en modern

Frank Wright schoenen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Zo is er de klassieke lage veterschoen, uitgevoerd in leder of suède met een kunststof zool. Hou je van een wat hogere schoen, ook dan is er voldoende keuze in zowel leder als suède. Daarnaast is er een keuze uit diverse modellen veterlaarzen. De Frank Wright schoenen zijn uitgevoerd met een hoogwaardige kunststof zool, die ervoor zorgt dat je er aangenaam en comfortabel op loopt. De schoenen zijn vervaardigd van natuurlijke en soepele materialen die zorgen voor een prima pasvorm en een verzorgde look. Mede door de trendy stijl van de diverse modellen vormen Frank Wright schoenen een merk wat staat voor kwaliteit, comfort en stijl. Met de verschillende kleuren en modellen Frank Wright schoenen kun je eindeloos combineren, of je nu casual gekleed gaat of kiest voor een wat zakelijkere outfit!

Kostenloze service

Bij Zalando.nl is niet alleen de levering gratis, ook de retourzending!

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.