accountaccountbagbagzalando logomenu

PARTY OUTFITS

Geef pit aan je feestlook

Het feestseizoen is geopend! Van het werkfeestje tot kerstavond en oud & nieuw: laat de party losbarsten met onze feestselectie 2017.

Dansen op kantoor

Worden er 'overuren' gemaakt? Update je businesslook met verfijnde stoffen, feestelijke details (zoals kersenrood en middernachtblauw) en blitse schoenen. Een strikje of luxueuze blazer misstaan ook niet na de kantooruren.

Shop hier

Avondje uit

Op de dansvloer is een driedelig pak overbodig. Ga voor gedurfde prints, een aansluitende broek en sneakers. Een jas met wollen details of een bomberjack zijn een uitstekende keuze voor onderweg naar de club.

Shop hier

Familietijd

Kerst- of nieuwjaarsdag met de familie betekent vaak een beetje afzien van dat glas teveel de avond ervoor, maar tegelijkertijd is het ultragenieten van gezellig samenzijn. Deel de cadeautjes uit in comfortabel maatwerk en een warme dikke trui.

Shop hier

Oud & nieuw

Oudjaar vraagt om een chique look. Maak de overgang naar 2018 onvergetelijk in een smoking en Oxford-schoenen, of ga een stapje verder op de laatste dag van het jaar en draag een glinsterend colbert. En dan nu over tot de wensen en de 3 zoenen!

Shop hier

Sla het kerstshoppen over...

ZALON BY ZALANDO

De stylist van Zalon by Zalando stelt op basis van jouw smaak, stijl en budget een feestelijke outfit voor je samen zodat je je daar in elk geval geen zorgen over hoeft te maken.

Bestel een box

Voor elke gelegenheid

Formele kleding

Shop hier

GEVEN & GENIETEN

Cadeaushop

Het begint hier
Shop voor de feestdagen