Accessoires

Koptelefoons voor dames

Filter
    Sorteren
  • Merk
  • Prijs
  • Kleur
  • Campagnes
  • Levering
108 artikelen

Wat is een koptelefoon? Een koptelefoon is een draagbaar apparaat dat je op je hoofd kunt zetten zodat geluid zoals muziek of TV enkel gehoord wordt door de persoon die deze koptelefoon draagt.

Koptelefoons zijn lang niet meer alleen praktisch. Ze zijn onderdeel geworden van je look en komen in uiteenlopende stijlen, bijzondere kleuren en modellen. Je draagt ze natuurlijk op je hoofd om je favoriete muziek te luisteren, maar ook om je hals is het een echte eyecatcher die deel uitmaakt van je stijl. De streetstyle blogs staan vol hipsters met een stoere koptelefoon om hun nek of op het hoofd. Muziek maakt alles mooier, helemaal wanneer je het luistert met een moderne koptelefoon.

"Koptelefoons laten zien dat muziek door je aderen stroomt"

Ga voor groot, grof en stoer met robuuste koptelefoons van een gevestigd merk. De exemplaren van Beats by Dr. Dre zijn misschien wel de populairste koptelefoons, maar er zijn tal van andere merken, zoals Superdry of Ugg Australia, die ook stijlvolle koptelefoons in de collectie hebben. Wil je graag opvallen? Draag dan felgekleurde koptelefoons en combineer ze met een streetstyle hoodie en de laatste sneakers. Of ga voor casual en hang ze nonchalant om de kraag van je geruite blouse of overhemd. Op de fiets, lopend of tijdens het sporten: koptelefoons geven je outfit een sportief en hip tintje en zijn het perfecte accessoire voor echte muzieklovers.

Relevante pagina's