Filter1

Zoggs
Catalogus

20 items weergegeven

Zoggs

Zoggs is een allround en full service zwemsportmerk, van innovatieve badkleding tot ingenieuze zwemaccessoires. Zoggs wil iedereen met plezier en passie in het water zien, van het allereerste watertrappelen tot de snelste vlinderslag.

Topprestaties met Zoggs voor echte zwemmers

Zoggs zwemkleding is perfect gestroomlijnd en flexibel, en de hydrodynamische pasvorm van badpakken voor de dames en zwemshorts voor de heren zorgen ervoor dat je soepel door het water glijdt. Zwart en donkerblauw blijven de favoriete kleuren voor de echte sportbadpakken, naast kleine kleuraccenten in biesjes en bandjes, tot voluit in vrolijke prints. De snit biedt niet alleen snelheid, maar geplooide details maken de badpakken ook echt elegant. Kinderen kunnen kiezen uit allerlei leuke prints, van grafisch tot gekke onderwaterwezens, van bloemen tot zigzag en strepen. Zorg dat iedereen zich na het zwemmen ook weer goed aankleedt in een behaaglijk trainingspak of comfortabele kleding. In de zon op je handdoek zet je je zonnebril op en geniet je in Zoggs nog even na tot je weer droog bent. En klaar voor de volgende plons.

Zoggs zorgt voor zorgeloos zwemplezier

Ga kopje onder en ervaar de onderwaterwereld zonder prikkende ogen. Met je ogen knijpen tegen de zon is ook niet meer nodig, met Zoggs zwembrillen. Dit is waar het Australische merk ooit mee begon: de ontwikkeling van de beste zwembrillen. Deze zitten comfortabel door de speciale luchtkussentjes, bieden bescherming tegen schadelijke uv-stralen en beslaan niet. Het heeft nog meer in zijn trukendoos, zoals drijvers, flippers en een lichtgewicht zwemhanddoek. Zoggs heeft alles voor zwemmers.